lørdag den 16. juni 2012

Anmeldelse: Snow white and the huntsman

Hello Sweethearts!

Så blev det endelig weekend! Igår var jeg i biografen for at se "Snow white and the huntsman". Derfor vi jeg gerne give jer en lille anmeldelse om den! Enjoy!

Resume:
I 'Snow White and the Huntsman' er den smukke Prinsesse Snehvide (Kristen Stewart) den eneste, der kan sætte en stopper for den onde Dronning Ravenas (Charlize Theron) magt.
Dronningen har brug for Snehvides rene hjerte for at kunne beholde sine mørke kræfter og befaler hende derfor dræbt. Men Snehvide når med nød og næppe at flygte fra slottet og ud i den forbandede skov, inden dronningen gør det af med hende.
Den frygtløse jæger (Chris Hemsworth) sendes ud for at finde Snehvide og hente hende og hendes unge hjerte tilbage til slottet. Men da jægeren finder Snehvide i live, beslutter han sig for at beskytte hende i stedet, og sammen tager de to kampen op mod dronningens ødelæggende regime.

Min bedømmelse:

Jeg syntes filmen er utrolig smuk - nogle steder ligner det den smukke verden i "Avatar". Historien er meget gennemført. Man skulle tro, at filmen handler meget om historien "Snehvide og de syv små dværge", men det gør den ikke! Den har sine egne twist og er bestemt et biografbesøg værd!

Jeg vil derfor give filmen * * * * Stjerner (4 ud af 6)


God weekend!
Xoxo Katrine

Ingen kommentarer:

Send en kommentar