torsdag den 4. april 2013

Konfirmations-ønsker 2013

Hello Sweethearts!

Efter forespørgelser fra kommende konfirmander har jeg samlet en masse fede ønsker til konfirmationen...

Rejse
Hvorfor ikke ønske sig en rejse til fx London og shoppe løs med din mor, søster eller veninde under armen? Det vil være en rigtig fed oplevelse, som du aldrig vil glemme!

Koncertbilleter
En fed koncert kan være en oplevelse for livet! Men en koncertbillet kan være utrolig dyr og er derfor et rigtig godt konfirmations ønske.

IPhone eller iPad
Ja, vi kan nok godt blive enige om, at Apple produkter er rigtig dyre og ikke lige noget man køber på en torsdag eftermiddag. Men derfor er det selvfølgelig også et oplagt ønske til konfirmationen.

Penge og gavekort
Det kan være en rigtig god ide´ at ønske sig penge, sætte dem i banken og dermed få endnu flere penge! Du kan fx også gemme dine penge til kørekort, som du vil elske dig for, at have gemt penge til i den kommende fremtid! 
Gavekort er også altid et hit! Man har altid brug for creme i Matas, accessories i Pieces og tøj i Vila - så derfor er gavekort jo en super gave løsning!

Jeffrey Campbell
Sko, sko og atter sko! Piger er generelt bare vilde med sko - og Jeffrey Campbell er tit øverst på ønskelisten! De smukke skabninger koster omkring 1300 DKK og er en superfed kofirmations gave!

Smykker
Man kan aldrig få nok smykker! Og du vil opdage, at de smykker du får - eller de smykker du har på på den store dag - kommer til at have en helt speciel betydning for dig resten af dit liv. For konfirmationen er en af de bedste dage i dit liv og det kan en fin halskæde minde dig om i fremtiden!  

Hvad er dine konfirmations ønsker?

Xoxo Katrine