Giveaway

Hello Sweethearts!

Så var det blevet Giveaway-tid igen! Denne gang satte Teen Bloggen fokus på de kommende konfirmander! Se om du har vundet herunder!

......................................................................................................................................................................


Der har på bloggen været en giveaway igang. Præmien bestod af et fint diadem til de kommende konfirmander til en værdi af 275 DKK.

Dog har forløbet med giveawayen været kort, så der er ikke så mange der har tilmeldt sig. En grund kunne måske også være, at der ikke er så mange `kommende konfirmander´ der læser min blog..
Nårh, men pyt - for jeg ved, at en fast læser derude helt sikkert bliver rigtig glad for, at kunne gøre sin konfirmation endnu mere speciel med et rigtig fint (og gratis) diadem!

Så stort tillykke til...

Thea, som har deltaget med hele 3 lodder! STORT tillykke! Du får en E-mail imorgen, så vi kan aftale hvor du vil have din præmie sendt hen. Jeg håber du bliver glad for diademet og, at det kan gøre din store dag en tand bedre!

Tak til alle jer, der har deltaget! Der kommer snart endnu en giveaway her på Teen Bloggen, så hold dig opdateret!

Xoxo Katrine