tirsdag den 5. februar 2013

Beyonce kommer til Danmark!

Hello Sweethearts!

Nu kan alle Beyonce-fans hoppe op af stolen af glæde! For Beyoncé kommer nemlig til Danmark! Hun skal måske synge "If i was a boy" - men skal du rocke med?

Beyoncé optræder d. 27. maj i Forum (København) i sin verdensturné "The Mrs. Carter show world tour".
Hun optræder med spritnyt materiale fra sit endnu ikke-udgivede femte album, som byder med navne som Justin Timberlake, Timbaland, Pharrell, Azealia Banks og Miguel! 

I denne måned udkommer en dokumentarfilm om Beyoncé med titlen 'Life Is But A Dream', som er produceret og instrueret af Beyoncé selv.

Skal du med?

Hvis du gerne vil se Beyoncé, så skal du hurtigt have fat i en koncertbillet! Billetsalget starter d. 11 Februar klokken 10:00.
Prisen for en billet er fra 580 DKK (+ gebyr).

Læs mere på concerts.dk eller Billetlugen.dk!

Xoxo Katrine

Giveaway vinderen!

Hello Sweethearts!

Der har på bloggen været en giveaway igang. Præmien bestod af et fint diadem til de kommende konfirmander til en værdi af 275 DKK.

Dog har forløbet med giveawayen været kort, så der er ikke så mange der har tilmeldt sig. En grund kunne måske også være, at der ikke er så mange `kommende konfirmander´ der læser min blog..
Nårh, men pyt - for jeg ved, at en fast læser derude helt sikkert bliver rigtig glad for, at kunne gøre sin konfirmation endnu mere speciel med et rigtig fint (og gratis) diadem!

Så stort tillykke til...

Thea, som har deltaget med hele 3 lodder! STORT tillykke! Du får en E-mail imorgen, så vi kan aftale hvor du vil have din præmie sendt hen. Jeg håber du bliver glad for diademet og, at det kan gøre din store dag en tand bedre!

Tak til alle jer, der har deltaget! Der kommer snart endnu en giveaway her på Teen Bloggen, så hold dig opdateret!

Xoxo Katrine