torsdag den 25. juli 2013

Hyldest til veninderne: de 3 bedste tøseserier!

Hello Sweethearts!

Veninder er der i tykt og tyndt! Så her er Teen Bloggens hyldest til veninderne - en gang lækre tøseserier! Og ja, med de rette tøseserier i hånden er I forberedt på alting. Så kald veninderne sammen, hyg igennem og forbered jer på spænding, hotte fyre og selvfølgelig en helt masse drama!

The Carries diaries

"The Carrie Diaries" er en teenageserie, hvor vi følger Carrie Bradshaws unge år i high school - længe før hun mødte "Sex and the City"-veninderne. Hendes liv er fuldt med hotte fyre og støttende veninder, men også intriger og en masse dilemmaer! Det er den absolutte tøseserie!

Hvordan ser vi det?
Lige nu kører serien på Kanal 4 hver torsdag klokken 20:00! Så det er bare at tænde for fjernsynet! Desværre er det endnu ikke muligt at få fingrene i selve TV-serien i butikkerne endnu, men du kan dog få fat i bøgerne.

                                                                                    
Pretty Little Liars

”Pretty Little Liars” handler om byens fire flotteste piger, der deler en grim hemmelighed. For et år siden forsvandt gruppens leder, Alison. Pigerne får pludselig skræmmende oplysninger om Alison, men som kun Alison burde kende til. Er hun tilbage? De modtager alle beskeder fra en vis "A", som kender alt til deres dybeste hemmeligheder. Pigerne bliver viklet ind i en masse løgne og hemmeligheder, for at beskytte dem selv og deres nærmeste.

Hvordan vi det?
Serierne er til salg og kan købes i butikkerne. Men de kan også ses på nettet - blandt andet på Netflex!

(Traileren er fra sæson 1)

Gossip Girl

Gossip Girl er som man siger "old but gold".
Manhattans berygtede blogger Gossip Girl holder øje med byens hotteste teenagere, når de tager turen fra de sædvanlige skolearrangementer til de mest overdådige, dekadente fester.

Og Serena og Blairs eksplosive venskab, Dan og Serenas spirende romance, Nate og Blairs eventyrlige forhold (eller er det virkelig det?), Chucks fjollerier og Jennys indførelse i glamourens verden giver masser af stof at skrive om!
Selv de mest dunkle hemmeligheder får ikke lov at ligge begravet ret længe. Indrøm det bare – du er vild med det!

Hvordan vi jeg det?
Alle sæsonerne kan købes i butikkerne eller ses på Netflex, TDC´s 100 serier osv.Så er der jo bare tilbage at sige: dramaaa!
God sommer!
Xoxo Katrine