søndag den 2. juni 2013

Fyld din sommerkalender op!

Hello Sweethearts!

Beware: for sommeren er over os! Går du rundt og frygter, at sommeren kun byder på varme dage i solen - og intet andet? Så bare rolig! For jeg har samlet en masse sommersjov til dig og dine veninder!
Festival fashion - image courtesy WillSheGetAway

Tag på festival!
Det er en oplevelse i sig selv, at tage på festival! Mærk musikken, solens stråler prikke på huden, latteren og måske alkoholen stige dig til hovedet! For det er nemlig dét festivaler handler om!
Tjek nogle festivaler ud - der er blandt andet Samsø Festival, Roskilde Festival og Skive Festival!

Find det helt rigtige festival-outfit her!

One word: shopping!
Shopping er altid et hit! Tag dine veninder under armen og brænd nogle penge af! I kan slutte dagen af med et lækkert cafébesøg. Hvis dine veninder er på ferie, så tag din mor med i stedet. Hun vil helt sikkert elske det!

Strand-tid!
Stranden hører sommeren til! Så tag din bikini og din bedste veninde under armen og kom afsted! Der er garanti for en solbrun krop når i vender næsen hjemad igen.
Og det kan være, at i møder nogle søde fyre.

Under stjernerne!
Det er super hyggeligt, at sove i telt! Især med sine veninder! Så inviter et par stykker over, slå et telt op, rist skumfidusser og grin hele natten! Det bliver med garanti super sjovt!
I kan også tage udfordringen op og sove HELT under stjernerne! Så træk soveposen godt op og nyd stjernerne!

Sommerfest!
Sommeren er en god undskyldning for, at holde fest!
Inviter alle dine venner, stil noget alkohol på bordene (hvis du ikke er til alkohol, så kan du finde nogle lækre alkohol-frie drinks her) og fyr op for musikken!

Kom i form!
Du har en masse fritid og skal hverken tænke på lektier eller skolen! Så måske er det tid til, at komme i form og smide lidt af vinterens kilo?
Løb, cykel, svøm - you name it!
Du kan træne med programmet Jillian Michaels her!

Der er også rigtig mange løb du kan melde dig til - tjek det ud på Danmarks største løbskalender!

Koncerter!
Der er mange fede koncerter rundt omkring i landet - blandt andet Grøn Koncert og ABC Beach party! Dans, grin og skrål med på dine yndlingssange!

Zulu Sommerbio på græs!
Hver dag på Zulu vises der film klokken 20:50!
Men det er også rigtig hyggeligt, at se zulu på græs! Programmet for Zulu Sommerbio ligger lige på trapperne, men datoer og steder er allerede nu blevet offentliggjort - tjek ud om Zulu sommerbio kommer forbi din by her!

 
Hvad skal du lave her til sommer?
Xoxo Katrine