fredag den 6. juli 2012

6 lette trin til de perfekte smokey eyes!

Hello Sweethearts!

Tid til smokey eyes? Så bare følg disse 6 lette trin til de flotteste smokey eyes!

1. trin:
Start med at tegne en streg med en mørk, blød og spids eyeliner blyant. Start ved den inderste øjenkrog og kør hele vejen rundt om øjet.

2. trin:
Ton stregen ud med en finger, vatpind eller en blød og spids pensel.

3. trin:
Vælg en øjenskygge i samme farve som lineren og læg den på hele det øverste låg op til globelinjen og langs den nederste vippekant.i en tre til fem mm bred linje.

4. trin:
Blend grundigt med en god pensel så skyggen får bløde kanter.

5. trin:
Kom en mørk kohl på øjets våde kant for et mere intens look.

6. trin:
Buk vipperne og slut af med, at forlænge dine vipper ved at komme et godt lag sort mascara på.

Tip: Du kan også bruge en "øjencreme" i stedet for øjenskygge ... det er nemlig meget nemmere at fordele!

Klar, parat, DUL IGENNEM!

Xoxo Katrine

Bløde, skinnende og flotte læber i en fart!

Hello Sweethearts!

Står du idag, stod du igår eller kommer du måske til at stå med tøre, revnede og grimme læber, så har jeg et  hurtigt og godt tip til dig! Nemlig opskriften på bløde, skinnende og flotte læber - på ingen tid!

EOS Strawberry Lyserød Læbepomade
1. step: bløde læber!
Gør dine løber kysseklar og super bløde ved at lægge en god læbepromade! Du kan bruge en med solfaktot i for at beskytte dine læber mod solen! På billedet ser du en en lidt "dyrere" læbepromade til 79 DKK fra Matas, men ellers kan du få en fra små 10-20 DKK!
2. step: skinnende læber!
Nu er det tid til at give dine læber noget shine! På med din flotte lipgloss med din yndlingsfarve! Sørg for at lægge den flot efter læbekanten, så det ser rigtig pænt ud! Lipglossen på billedet koster ca. 48 DKK når den er billigst! Du kan købe den på Chekos og den er rigtig god til både festbrug og hverdag! Der er lys i låget og spejl på siden, så der er noget specielt over den!


3. step: flotte læber!
Nu har du både bløde, kysseklare og skinnende læber! Det sidste step handler "bare" om den rigtige selvtillid, det perfekte outfit og en masse fede accessories! Og ikke mindst resten af din makeup - læg en makeup der fremhæver dine læber! På med øjenskygge, mascara og måske en flot blush! Hvis du er i rigtig "dulle-humør", så kan du indramme dit ansigt med en flot frisure! Skum, fletning, knold - you name it!Jeg sidder lige nu i Tyrkiet efter en lang rejse i både fly og bus!
Og et lille tip hvis i skal til Tyrkiet: husk sandaler - sandet er bogstavelig talt brændendes varmt!

God sommer!
Xoxo Katrine