torsdag den 2. maj 2013

Mors dag: gaveideer til ethvert budget!

Hello Sweethearts!

Det er snart d. 12 maj - og dermed Mors Dag! Men det kan desværre være rigtig svært, at finde på en fin gave til sin mor. Hvis du ingen ideer har til en god gave til din mor, så kan du måske blive inspireret herunder!
 
Blomster og chokolade
Er dit budget ikke det største, så kan et par fine røde roser og en lille æske chokolade være en rigtig god ide! Din mor vil helt sikkert blive rigtig glad og din pengepung med!

Giv en oplevelse
Vil du give din mor en gave hun kan huske, så kan en oplevelse fra Smartbox være en fin mulighed. Der findes en box til stort set ethvert budget og du kan overraske hende med lige fra et spaophold til en cafe-tur!

En tur i biografen
Hvis budgetet er lidt stramt kan du give din mor 2 biografbilletter. Det kan jo være hun tager dig med og så får i helt sikkert en super hyggelig tur ud af det!

Personligt klippekort
Er pengene bare væk eller har du lyst til, at lave en mere personlig og kreativ gave - ja, så kan et klippekort være en super god ide! Du kan blandt andet lave klip som "støvsugning af hele huset", "morgenmad på sengen", "1 times havearbejde" - you name it! Det er ihvertfald en gave, der nok skal falde i god jord og som hun vil få gavn af i lang tid!
 
Gavekurv
Vil du være lidt ekstra kreativ med din gave, så kan du lave en gavekurv! Fyld din gavekurv op med din mors yndlingsslik, duftlys, syltetøj, læbepromade, cremer, en DVD/bog, shampoo, the, biografbilletter - ja, hvad du lige kan finde på! Det er en god gaveide og du kan helt selv bestemme hvor mange penge du vil investere i den.

Kærligt brev
Store og dyre gaver er ikke det Mors Dag handler om. Det handler om, at fortælle sin mor hvor taknemmelig man er for hende og hvor meget man elsker hende - de fleste siger det igennem en fin gave. Men du kan også skrive et sødt brev til din mor og fortælle hende hvor meget du holder af hende. Hun vil helt sikkert elske det og på en regnvejrsdag er det en dejlig gave, at hive frem! Du kan evt. sætte nogle billeder ind i dit brev af jer og måske skrive lidt tekst til dem!

Tip: uanset hvad du giver din mor, så er et lille kort altid en god detalje. Forklar hvor meget du holder af hende igennem kortet - det gør gaven meget mere personlig!

Hvad giver du din mor? Del gerne din ide i kommentarfeltet herunder!
Xoxo Katrine