søndag den 5. august 2012

Hele historien om Kristen Stewarts affære!

Kristen Cheats on Rob With Rupert Sanders: All the Shocking Pics!: Kristen Stewart Cheats on Robert Pattinson With Rupert SandersHello Sweethearts!

De fleste af jer ved nok godt, at Kristen Stewart og Robert Pattinsons forhold lige nu hænger i en meget tynd tråd! Kristen har nemlig haft en affære med instruktøren af "Snowwhite and the huntsman". Men historierne er blevet meget svære, at finde rundt i, sååå...

Lad os tage tilbage hvor det hele startede...

Det startede som rygter.
Bladene skrev om Kristens affære - men folk var ikke sikre på, om de skulle tro på det. Var det bare medierne der var blodtørstige igen og derfor bare havde fundet på det?

Beviser kom på bordet.
Efter tvivlen omkring Kristens affære kom der beviser. Massevis af billeder af Kristen kysse, kramme, putte og omfavne instruktøren Rupbert Sanders. Nogle af billderne ses i dette indlæg.

Kristen Cheats on Rob With Rupert Sanders: All the Shocking Pics!: Kristen Stewart Cheats on Robert Pattinson With Rupert SandersKristen indrømmer.
Efter pressekaos og de chokerende billeder begynder Kristens verden at smuldre. Hun skrev en undskyldning, som lyder sådan:

Jeg er virkelig ked af den smerte og ydmygelse, jeg har forvoldt dem, der er tættest på mig, og alle dem det har ramt. Denne kortvarige dumhed har bragt den vigtigste ting i mit liv i fare, personen som jeg elsker og respekterer mest, Rob. Jeg elsker ham, jeg elsker ham, jeg er så ked af det.

Robert flytter ud.
Kilder fortalte, at Robert nægtede at tale med Kristen, og at han var flyttet ud af deres fælles hjem i Los Angeles. Han har bogstavelig talt låst sig inde.

Roberts fans forlader Kristen.
Roberts fans og ikke mindst et par Kristen-fans forlader Kristen efter det store utro-kaos. Der bliver stadig rystet på hovedet af Kristen og folk kan ikke forstå, at det søde "Twilight"-par ikke længere er så rosenrødt som det altid har set ud.

Idag.
Kristen og Robert taler stadig ikke til hianden. Rob ved endnu ikke om han vil/kan tilgive Kristens utroskab. Der er desuden rygter i luften lige nu: man mener, at Robert havde frieri i tankerne. Men frieri og kærlighed er tydeligvis lagt på hylden nu.

Spørgsmålet er bare: vil de holde sammen til det sidste eller slutter kærligheds-eventyret her?
Xoxo Katrine